Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


5. LV - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - TAKÁCS ESZTER (BORKA)

2015.10.08 08:09
Ezzel a képpel szeretném érzékeltetni, hogyan éreztük magunkat a versenyen! 
Köszönjük szépen a munkátokat Dóczi Kata, Nagy Andrea, Varga Györgyi, amely révén mi egész nap nagyon jól szórakozhattunk! Köszönjük a boxkezelőknek és a nyúlhúzóknak, a szakácsnak és Mindenkinek, aki segítette a verseny létrejöttét!
Külön köszönet a fotósoknak, akik megajándékoztak bennünket a megörökített pilllanatokkal!
Nagyon jó volt, hogy minden versenyző komolyan vette, figyeltünk egymásra, így lehetőség volt az összes futam megrendezésére!
Borkával alig várjuk az Edzésnapot és a jövő évi versenyszezont, ahol a 270 m-es boxos futamokra és a társas licence-re fogunk gyúrni, ahogy az igazi komoly nagy versenykutyák ;)