Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


6. LSZE - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL

2016.06.11 14:44

Krassóvári Dia, Dotty, border collie

Nagyon szépen köszönjük ezt az edzésnapot is!
Hát én eddigi legnagyobb élménnyel jöttem haza :) Nagyon örültem, hogy lehetőség nyílt arra, hogy Dotty futhasson másik 4 kutyával is. Először fel se fogtam, meg utána se hirtelen :D Így nagyon szeretném megköszönni a bizalmat Icey, Zuko, Joey és Rudi gazdiknak (Füzesi Hajnalka, Füri Anikó, Bozsoky Györgyi), hogy futhattak együtt a kutyák. S különösen Icey és Zuko gazdiknak, akiknek köszönhetjük első társas licence futamunkat is, és nem csak egyszer, sőt nem csak kétszer futottak Dottyval ...
Amúgy rájöttem, hogy vigyázni kell a sok lelkessel, mert könnyen magukkal rántanak, hogy "fúú, fussunk ezt is, fussunk azt is ... persze, csináljuk :) " ... de cserébe tartják is a lelkesedést, ha valami nem sikerülne.
Ennek az a vége, hogy amikor azt látod, hogy csak 3 hét múlva lesz újra edzés, akkor elkezded visszaszámolni a napokat már másnap :D
Továbbra is csodálom Andi-Kata türelmét és rugalmasságát, hogy minden kívánságunk teljesüljön, valamint a segítők egész napos kitartását, hogy a kutyákból legtöbbet tudjunk kihozni. Már most tudom, hogy 3 hét múlva lángost fogok enni nutellás palacsintával, valamint Edit bármit "próbálgat", úgyis rohadt jó képek fognak készülni!

Popelka Andrea, Neo, foxterrier
Kedves Lelkesek!
Köszönjük mi is a tegnapi napot! Most jártunk először nálatok.
A benyuszizós része nagyon tetszett Neonak... azért ott van benne a vadász eb, de a többi inkább futóedzésre sikeredett (számomra is). Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat...mi voltunk az utolsók akik elhagyták a pályát. (na jó, a lángosos autó még ott volt) :)

Hallai Család, Zoé border collie, Szofi agár

Sziasztok :) Zoe a border collie és Szofi, a magyar agár nevében is nagyon köszönjük a mai napot. Ma voltunk először edzésen és szuperül éreztük magunkat. Tudom már honnan az elnevezés 'Lelkes': itt nem csak a kutyák, a gazdik is épp oly lelkesek :) Köszönjük a sok segítséget, jó tanácsokat és hogy mindenki olyan kedves volt. Nagyok vagytok, szuper szervezés (y) Sok új ismerősre tettünk szert. Mindkét kutya boldogan aludt hazafelé, bár Zoe haza érve még hozta a játékát.

Szofi agár
Ezt a képet egy kedves és profi fotós Sós Edit készítette Szofiról a lelkesek szervezők által szervezett vasárnapi edzésen. Szofi tekintete a pályára szegeződik, szemében a pálya tükröződik. Azt hiszem ez a kép mindent elmond /szabadság, figyelem, koncentráció, ... mitől is boldog egy agár.../ A kép ennél kifejezőbb nem is lehetne. Köszönet Edit:)

Arany Virág, Szélike, magyar agár
Köszönöm a mai napot!
Nekünk ez nem csak egy edzés volt. Vízválasztó. Sikerült egy nap alatt megismerkedni a box-szal és bár van még mit tanulni és szokni, már most látom, hogy neki nem kell 1 év (mint nagynéninek). A lelkesedés és a vágy benne van, már csak rajtam múlik!
Büszke vagyok rád kislány! Repülj Gyurgyalag 'Szélike'


Piller Emese, Peggy, beagle
Köszönjük megint a fantasztikus napot, most már nem tudom eldönteni, h Peggy vagy én élveztük jobban :D nagyonnagyon jó volt, alig várjuk mar a következőt :D Peggy az első alkalomhoz képest 1.12 mp-et javított, és végre a nyuszit nézte már! (Végén meg is ugatta a gépet) nagyon büszke vagyok rá, és köszönjük <3

(köszönet a fotókért Laczkó Krisztiánnak és Sós Editnek!)