Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


6. LV/Haladók - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL

2016.05.16 16:04

szeretnék bemutatni most négy beszámolót egy csokorban! :)

mindhárman különböző típusú kutyákkal versenyeztek, különböző diviziókban, különböző távokon, különböző eredményekkel... DEEEE! mindhármukban közös a LELKESedés ;)

KIRÁLY REGINA - Joy (amerikai staffordshire terrier)

Nagyon büszke vagyok a Kiscsajra, hihetetlen sokat fejlődött! Igaz, a szájkosarat a második futamban sikerült leszednie magáról a boxban, emiatt féltem is, hogy a nyúlgépben kárt tesz, de itt is meglepett engem, az első szóra eresztett (normál körülmények mellett mindig első szóra ereszt, de azért ez mégis csak más, na... :) ) Most is, mint mindig, hibátlan volt a szervezés és nagyon jól éreztük magunkat az időjárás ellenére is. Köszönjük a szervezőknek a tegnapi napot, és hogy Lelkesek lehetünk!!! :) :) :)  Puszipacsi :)

JOY: 270m DIV-2, 1. hely

----------------------------------------------------------------------------------------------

NAGY SZILVIA - Brutusz (mailnois) és Pajszer (amerikai pit bull terrier)

Mit is mondhatnék?
Ismét kitettetek magatokért csajok és fiúk!
Remek verseny volt, jó hangulat,szuper kutyák!
Imádok Lelkes lenni (y)

Brutusz és Pajszer is indult a Szuperkupán, ami azt jelenti, 2x70 és 2x 270 métert futnak időre a pályán.
Első körben mind2 kutya vezette a saját divízióját.
Második futamban a döntőben engedtem, hogy csoportos döntő legyen.
Pajszi a széléről indult, és mivel az egész mezőnyt meg kellett előznie, plusz kikerülni őket, hogy belső ívre kerüljön, sok időt elveszített. Ezt ugyan megnyerte, de mint a végén kiderült, 6an voltak a divízióban (5en futottak csoportos döntőt) a 6. külön futott, így ő lett az első 70mèteren Pajszi íves futása miatt.
Sebaj, azt se reméltem, hogy az első 3ban benne lesz :)
Brutusz. Hát mit is mondhatnék :) egy Csodakutya <3
Megnyerte mind a 70 mind a 270 métert a divíziójàban, valamint a Szuperkupát is.
Andiék ismét kitettek magukért.köszönjük Nekik ismèt a kitartó munkát. A nyuszihúzó és a boxcsukó bácsival együtt (Barsán Tibor és Burján Mihály - és sztem a bácsit kikérik maguknak  - szerk. :) )
Jó pihit minden szervezőnek, versenyzőnek ;)
CucuBrútusz és PajsziCsajszi :

Brutusz: 70m DIV-1: 1. hely, 270m DIV-1: 1. hely, SZUPERKUPA: 1. hely
Pajszer: 70m DIV-3: 2. hely, 270m DIV-3: 2.hely, SZUPERKUPA: 11. hely

----------------------------------------------------------------------------------------------

VÖRÖS EMESE - Tücsök (törpe tacskó), Bogár (kaninchen tacskó)

Ma a pocsék időjárás ellenére az Isaszegi Agárpályán versenyzett a két Csipisz :) Az időelőfutamok után éltünk a fajtacsoport adta lehetőséggel és együtt startoltak boxból, mezben mind a négyen, Ottó és Panka tacsik Tücsök és Bogár kenneltesói, mind a négyen a Kun Karcag Szépe Kennel szülöttei. (y)
A verseny után a dobogóhoz szólítottak minket és vidáman feszített mind a négy kis mazsolácska. Befutó sorrendben: 1. Bogár, 2. Tücsök, 3. Ottó, 4. Panka :)
Bogáré a serleg, idején pár századmásodpercet javított. A legbüszkébb Tücsökre vagyok, aki látványos fogyásával az idejét is szépen farigcsálja lefelé <3
Mindannyian jól elfáradtunk, a Csipiszek csak vacsizni keltek fel, mióta hazaértünk :D
Köszönjük a támogatást a Fiske Pulvernek, ma este már a vacsira került a termék. (y)
Köszönjük ismét a Lelkes Edzőklub minden segítőjének és tagjainak a versenyt. Részemről annyit rohangáltam ma, hogy minden porcikám érzem, startbox gyakorláshoz és benyuszihoz futkosni nem tűnik soknak, de a sok kicsi táv összeadódik ám :) Minden tiszteletem azoknak, akik ezt máskor csinálják :)
Összességében megint egy szuper jó, élménydús napunk volt. Amint Soós Edit kipiheni magát és kapunk fotókat, felteszem azokat is. Mindenkinek, aki gondolt ránk és a Csipiszekre, ezúton is szívből köszönjük <3

Bogár: 70m Tacskó Fajtacsoport, 1. hely
Tücsök: 70m Tacskó Fajtacsoport, 2. hely

-------------------------------------------------------------------------------

CZEGLÉDI ANNA - Nysha (keverék)

nyertünk basszameg! nyertünk! hát ez mekkora kiralyság már?! annyira büszke vagyok rá! <3 jó, az időelőfutamon majdnem megfordult a hátulnyitott boxban, de a másik kettőn már inkább előrefele ment. :) jajj, nagyon örülök! és igen, amit Szilvi írt, szuper szervezés, mint mindig! én mindenkinek mesélem, hogy mennyire jól meg van szervezve, hogy Andi mindig mindent megoszt, leír, kitesz, tájekoztat, nem is nagyon marad kérdés és nincs másfél órás csúszás, késés a kiírt időhöz képest, mindenki kurva kedves, nincs olyan kérdés, amit ne lehetne feltenni, mindig kapsz választ, gyere bátran, nagyon jó lesz, de tényleg, csak az idő ne legyen geci!

azt mondtam már, hogy jujj de örulök a kis ribancnak?

következőre lehet csinálok egy táblát neki, hogy "jótékonysági simogatás*, nyúlgépre gyűjtéshez, öccázér, nem cípősz"
 *kurvulás

Nysha: 70m DIV-4, 1. hely