Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


6. LV/Kezdők - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL

2016.06.01 20:57

Krassóvári Dia,  Dotty, border collie 

Nagyon szépen köszönjük ennek a versenynek a szervezését! Bele sem merek abba gondolni, hogy ti milyen állapotban értetek haza ... én kb. lefürödtem és dőltem is az ágyba, pedig "csak" jól érezni mentem magam :)
Mindig nagyon várom a pálya futamokat, hogy mennyit sikerül faragni az előző időből ...
Reggeli sétakor a jó idő kicsit el is szottyantott, mert Dottynak már a séta közben iszonyat melege volt és örültem, hogy futni fog-e egyáltalán a várva várt versenyen, nemhogy túlteljesíteni magát .... S igen, megcsinálta! Nem is hittem a szememnek :)
A gulyás isteni finom volt! Úgy kellett egy 15 percre félre raknom, nehogy leégessem a torkom :D
Azt is megtanultam, hogy csak nevezési díjat hozzak magammal legközelebb, mert a gyönyörű nyakörveknek nem tud ellentmondani az ember ... s ha már kint van a szájkosaras bácsi, akkor már azt is venni "kell" ...
Külön köszönet Györgyinek az első társfutam edzésért! Nagyon örültem neki!
Még sok jót tudnék írni a tegnapi napról :) De rövidre fogom: nagyon jól éreztük magunkat!

Nagy Emese, Héra, jack russell terrier

Sziasztok!
A tegnapi volt nekünk a 3. alkalom, hogy veletek voltunk.
Nagyon meleg volt, nagyon hosszú nap volt, de minden percét élveztük!!!
Penge volt a szervezés (köszönöm szépen!), szuperek a trénerek, segítők (nekik is köszönöm!). Örültem az éremnek és a kitűzőnek.
Ismét kedves és értékes embereket ismerhettem meg.
És akkor magáról a futásról: el nem tudom mondani, hogy mennyire büszke vagyok Hérára. Most futott először 270 méteren, magabiztosan, zsákmányosan, végig teli erőből. 32,24 és 32,78-as időkkel is maximálisan elégedett vagyok, mindent beleadott. Másodikra is tudott egy hasonlóan jó időt teljesíteni.
Könnyekig megható volt látni az apró pici kutyámat, ahogy rohan, a tűztől csillogó szemét. Halálosan elfáradt. Köszönöm nektek, hogy ebben részünk lehet!


Jelenszkyné Vass Ildikó, Bronco, németjuhász-malinois keverék

Vasárnap ismét az Isaszegi Agárpályán jártunk, de most nem edzeni, hanem versenyezni. Büszke lehetek az én hosszú lábú, gyönyörűséges Broncomra. Vadlóhoz méltón I.Divizióban 6,72 és 6,67-es időkkel 2.helyezett lett, a 270 méteres futam helyetti vigaszágon pedig 1.lett. A Szuperkupában azért még egy 16.helyet is kapott. Büszke vagyok nagyon!!! Azért hazafelé elpityeregtem magam, hogy Édesapám milyen büszke lenne Ránk... hiszen azt, hogy ennyire kutya bolond vagyok neki köszönhetem...
Köszönjük szépen az összes LELKES csapattagnak a segítséget, a szervezést, a biztatást! Szuper volt!!!Schmidt Edina, Sirius, staffordshire bull terrier
Mi is nagyon-nagyon köszönjük a mai napot, legközelebb is ott leszünk, akár edzés, akár verseny! Bár most elsősorban az edzésre hajtunk!! :-D
A kutya kellemesen elfáradt, aminek én örülök a legjobban! ;-)
A szervezőknek és segítőiknek üzenem, hogy hihetetlenül jók vagytok!!!!!!


Kiss Enikő, Babu, amerikai pit bull terrier
Köszönjük a mai napot. Először voltunk, de nem utoljára! :)


Schlégl Zsolt, Kendra, amerikai pit bull terrier
Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de mi is nagyon köszönjük a lehetőséget, elöször voltunk ugyan, de azt hiszem nem utoljára, mert nagyon jól éreztük magunkat :)
Zsolt,és Kendra :)


Kovács Judit, Buddy, keverék

Sziasztok!
Köszönöm, hogy csatlakozhattunk.. Mi is most vettünk részt először ilyen programon és nagyon jól éreztük magunkat! Köszi mindent! Buddy és Judit


Bokodi Ildikó, Kawan, keverék
Annyira büszke vagyok, hogy ma mindenkinek mutogattam Kawan fotóját :D Múlt héten próbálta ki a műnyulas futást, ilyen pályán pedig először futott :) Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon segítőkész volt, pörgött a verseny, szuper szervezők vagytok :) Nagyon várom, hogy újra futhassak 70 métere :D És szerintem Kawan is :)


Herczeg Beáta, Goddess és Vesta, mexikói meztelen kutyák
Szuperek vagytok! :D Bár a kutyáink nem futottak... valahol a rajtnál elakadtak :D :D... legközelebb mérjétek le a mi (gazdik) szintidőnket, mert lelkesen végigfutottam egy párszor a 70 métert :D Sajna Zsömi, a lányunk kifáradt, és nem bírta cérnával a végéig, ezért idő előtt el kellett jönnünk haza. És nem lennénk kezdők, ha nem hagytuk volna ott az edzőfüzeteinket, amibe sok érvényes eredményt nem sikerült beírni. De nem baj, így is látjuk majd a fejlődést. Ha végre elindulunk a nyuszi után...
Köszönünk még egyszer mindent, biztos vagyok benne, hogy találkozunk még. Addig megőrizné valaki a füzetünket? :D Köszi, köszi...


PAREJ ZSUZSANNA, Lili, magyar agár, Luna, amerikai pit bull terrier, Jack, amerikai staffordshire terrier

A megszokott szuper szervezéssel, pörgősen zajlott a verseny.
A viszonylag hirtelen jött kánikula egyaránt megviselt embert, állatot, de a lelkesedés maradt.. ;)
Jack fiú debütált, életében másodszor volt pályán és első versenye volt. Magához képest is elképesztő tempót nyomott, 70méteren összesen kettő századmásodperccel maradt le az első helyről <3

Lil fajtacsoportban, két másik agárral futott 270méteren. A mentett, örökbefogadott 8éves nyannyer teljes meglepetést okozva első helyre futott <3
Luna a nap abszolút győztese. Azt hiszem, nagyon megdolgozott érte, nem hiába az edzés, a rengeteg munka.. A nap leggyorsabb kutyája <3

LUNA
70m 1.divízió - I.hely
270m 1.divízió -I.hely
Szuperkupa - I.hely

LILI
270m nagytestű agár - I.hely

JACK
70m 1.divízió - 2.hely


Kőlllő Zsolt, Brúnó, boxer

Nos hát akkor végre van energiám, meg időm is, kis beszámolót írni a tegnapi Lelkes versenyünkről, amit köszönünk szépen Nagy Andrea szervezésének, és persze a többi résztvevőnek, aki ebben a programban segédkezett, valamint versenyzett is.
Nekünk Brúnó fiúval ez volt az első alkalom ilyen versenyen, de végül is sikeresen zártuk a napot, mert a divíziójában sikerült befutnia az első helyre. :)
A benyuszizás is jól ment már, gyakoroltunk előtte is, az első időfutam még bizonytalan volt, de a másodikra annyira akart indulni, hogy a tréner kezéből igen nagy küzdelmek árán de sikerült kiszabadulni, és a nyúl megérkezte előtt lefutni a távot :), így gyors "visszatekerés" után lefutotta mégegyszer a távot, miközben engem is leelőzött, és még volt ideje rám ugatni, hogy miért futok olyan lassan.

A "krokodilos halálpörgős szabadulós mutatványnak" hála megszereztük a Jánoska különdíjat is, amire mondjuk láttam esélyt, már reggel is, ismerve Brunit :)

Minden teljesen rendben ment, nyugodt gazdik, a kutyusok között sem volt semmi összezördülés, ez meg is lepett, mivel szerintem volt vagy 70-80 , vagy több kutyus is, de tökéletesen ment minden.
Nagyon jó verseny volt, szép nap, köszönönk mindent a szervezőknek, versenytársaknak!!
Még javítunk majd az időeredményen is lehet legközelebb :) 70m - 7,16 másodperc.

Ajánlom mindenki figyelmébe, érdemes kilátogatni.