Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


LELKES COURSING - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - VONNÁK ESZTER (Wifi)

2015.12.17 06:49
Coursing - TPSZ Mikulásfutam beszámoló.
 
Amikor felkerült a szupertitkos esemény az oldalra, kicsit elszomorodtam, mert a feltételek kizártak minket mint véres kezdők. Lesz, ami lesz alapon rákérdeztem és engedélyt kaptunk, hogy az igazi zöldfülű Lelkesek is indulhatnak ... amikor kiderült, hogy voltaképpen mirő van szó, elállt a lélegzetem!!! Igazi coursing, páratlanul szép, patinás környezetben!!!!!
Öröm volt figyelni a szervezkedést, az örömteli várakozást és a tengernyi kedvességet, segítőkészséget, amit a profik és a vendéglátóink áramoltattak felénk. Ezúton is köszönet érte, csodás érzés volt.
Bízva Wifiben, beneveztünk két társas futamra Logannal, Pásztor Petra csodálatos és gyönyörű leopárdkutya kanjával. Két tökéletes futamot nyomtak le olyan örömmel, hogy beleborzongok még most is.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk, remélem lesz még alkalmunk :)))
A képekért köszönet Sós Editnek és Krisznek!