Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


LELKES COURSING - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - VÖRÖS EMESE (Tücsök, Bogár)

2015.12.07 21:12
Ebben az évben az egyik legjobb dolog, ami velünk történt, hogy megismerhettük a Lelkes Edzőklubot. Rövid idő alatt a kis zsiványokból szuper nyuszivadászok lettek. Nézzetek szét a Klub oldalán, érdekes dolgokat lehet "találni" :)
Külön köszönet érte Murvai Katalinnak, aki által tudomást szereztünk a Klubról és a lehetőségről. És köszönet a Lelkeseknek, hogy befogadtak minket, sőt támogatásukkal létrejött a VersenyVirsli Csapat is ;) Nem sorolok fel egyenként senkit, mert itt Mindenki elhivatott, és tényleg, legfőképpen Lelkes. A szervezők, a csoporttagok, de legfőképpen a kutyusok. Nagyok, közepesek, kicsik és pirinyók is. Értük csináljuk, de őszintén bevallom, hogy mi is, és szerintem minden Lelkes élvezi :) Jó ehhez a "kiscsaládhoz" tartozni (y)