Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


LELKES FUTÓPAD VERSENY - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL

2016.07.09 06:41

Bíró László és Bíró Krisztina (Vilda, bullterrier, Bodza, tacskó)

Kedves Lelkes Edzőklub és ADBA Club Hungary! Igazán köszönjük ezt a remek versenyt és az edzés lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat és igen aktív vasárnap volt ez számukra!

Jászfalvi Judit (Momo, amerikai pit bull terrier)

Lelkes futópad verseny és pályaedzés
Idegen futópadon, nagyon kevés edzéssel, igazából csak a mozgás miatt vágtunk neki :) Momo gyakorlottan viselkedett a padon, de meglehetősen óvatosan futott, láttam, h nem ad bele mindent úgy ahogy szokott. Ez egy nehéz súlycsoportban az ötödik helyhez volt elég. Így is büszke vagyok rá, pontosan tudta mit kell csinálni, és szépen futott. És utána még lenyomott két kört a nyuszi után is. :)
Úgy tűnik, ez lesz az új szenvedélyünk ;)

Nagy Szilvia (Átok és Pajszer, amerikai pit bull terrierek)

Ez is megvan :)
 Pajszer 15-21 kg futópadsprint
 8 kutyából 1. lett a kis kurta lábával <3
 Lefutott táv 478 m 2perc alatt

Átok 25-30kg
 6 kutyából első és a verseny legnagyobb távját futó kutyája <3
 760m 2 perc alatt :)

Szatyina Szilvia (Pí, border-staffy)

Sziasztok! Örülök hogy sikerült eljutnunk Pí-vel a versenyre, még ha a komplett életem átszervezésével is járt :) büszke vagyok a kis szarosra, hisz ez volt az első igazi folyamatos padozása. Fogalmam sincs, ez a táv milyen teljesítménynek számít, de ahogy felpattant a gépre és mar tudta is mi jön <3 köszönjük a lehetőséget mindenkinek, aki ezt lehetővé tette ;) és külön köszönet a "megmentőimnek", akik nem hagyták hogy Isaszegen kelljen éjszakáznom :D :D és külön köszi mindenkinek a kedvességét és segítőkészségét, amit kapok most már sok-sok edzés és verseny alatt a " lufimra" való tekintettel :))

Nagy Éva (BooBoo, border collie)

Sziasztok, köszönjük ismét az egész napot, remek hangulat, társaság, és remek lecsó :) Jó látni kis BB mennyire kezd rákapni. Élmény volt kipróbálni a futópadot is, még ha egyelőre csak rövid időre is, köszönjük a lehetőséget :) Büszke vagyok kis BB-re, nem tudom mi az igazán jó idő, de azt hiszem 70m-en a 9,32ről indulva, jelenleg 7,79 nem olyan rossz.

ADBA Club Hungary

Hétvégén megrendezésre került első versenyünk, a Lelkes Futópad Verseny. 30 nevezett kutya 6 súlycsoportban versenyzett egymással. Gratulálunk minden résztvevőnek!
A gyönyörű fényképeket köszönjük a Sós Edit Photography-nak!
A szervezésben a segítséget köszönjük Nagy Andrea-nak, és a Lelkes Edzőklubnak!