Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


ÖSSZES LELKES RENDEZVÉNY - 2017

2017.12.31 14:07

Utolsó rendezvényünk, az Évadzáró Klubvacsora is megtörtént, elismertük legsikeresebb klubtagjaink éves munkáját.. pillantsunk vissza hát a Lelkes Edzőklub egész évi színes kínálatára is.

Edzéseinket, versenyeinket az Alsónémedi Agárparkban, az Isaszegi Agárpályán és a Dunakeszi Alagi Lovarda területén tartottuk. Voltak félnapos, egésznapos, de akár többhelyszínes, nagy triatlon versenyeink, edzéseink is. Fogadjátok szeretettel egy színes csoporba összeszedve eseményoldalaink fotóit!

Dolgozunk a hasonlóan színes és izgalmas 2018-as rendezvénynaptárunkon is, reméljük találkozunk mindnyájatokkal hamarosan!

(okt 23-i rendezvény időjárás miatt elmaradt)