Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


SPORTÁG LEÍRÁS

2018.01.26 13:39

Magasugrás
A kutyának fel kell ugrania és legalább 3 másodpercig tartania a felfüggesztett csalit. A felvezető rámutathat a csalira, bíztathatja a kutyát, de nem érhet hozzá, nem tarthatja a játékot. Ha szükséges, a bíró vagy a segéd egy pálcával helyben tarthatja a csalit, mennyiben a szél mozgatja. A kutyának 10 perce
van elérni a legjobb eredményét. Adott magasságon maximum 3 próbálkozási lehetőség van, ha teljesíti, akkor mehet a nagyobb magasságra.
(fotó: Schmidt Edina)